Skip links

Mobile Development

Imate odličnu ideju za aplikaciju i mislite da je to ono što će vaš posao podignuti na novu razinu, ali ne znate koji je prvi korak prema realizaciji? Vrhunski mobile team i kvalitetne aplikacije naše su najjače oružje. Pogledajte o čemu sve pišu i što su dosad napravili naši programeri.

Web Development

Vaša web stranica je već zastarjela ili tek razmišljate o web stranici za posao u razvoju? Znamo kako razvijati intuitivne stranice koje će prodati vaše usluge i proizvode.

UX i UI Design

Uspješni digitalni proizvodi dolaze iz dobro promišljenog korisničkog iskustva. Takvi proizvodi nisu samo pristupačni i lijepi, oni svakim pikselom prenose vrijednosti vašeg brenda korisniku.

Strategija i identitet

Kroz godine rada s različitim klijentima, razvili smo pristup koji pretvara vrijednosti brenda u jedinstveno korisničko iskustvo. Nazvali smo taj pristup UX Identitet, a objavili smo i knjigu o tome. Uz pomoć naših kreativaca, ispričajte pravu priču u kojoj će se prenositi najveće vrijednosti vašeg poslovanja.

Izrađivanje prototipova i testiranje

Koncepte na kojima radimo volimo oživjeti u ranoj fazi projekta. Na taj način klijenti već na početku imaju predodžbu finalnog proizvoda, a mi provjeravamo slaže li se naš koncept s njihovom originalnom idejom. Tako izbjegavamo moguće nesporazume, racionaliziramo radne sate  –  te smanjujemo troškove produkcije.

Istraživanje i analiza

Prije nego što se prepuste digitalnoj revoluciji, klijenti žele znati što mogu očekivati. Istraživanjem, analizama i izradom prototipa odgovaramo na sva potencijalna otvorena pitanja i tek tad krećemo u realizaciju. Upravo taj pristup donosi promjene kakve želite vidjeti.

Product & Design Thinking

Većina naših klijenata želi razvijati svoju inovativnost. Kako bi u tome uspjeli, učimo ih metodologiji poznatoj kao “Design Thinking”. Gledati korak dalje i znati kako stvarati vrijedne i smislene proizvode, vještina je koju možete i trebate usvojiti za uspjeh na današnjem tržištu.

Project & Product Management

Znamo koliko je teško koordinirati raznoliki tim dizajnera i programera. Zato svakodnevno radimo na unaprjeđenju naših procesa, kako bi što efikasnije uspjeli prenijeti vašu viziju u stvarne rezultate. Opustite se i uživajte u čaroliji!

Što znači surađivati s nama i kako izvlačimo najbolje iz svakog projekta?

Naše vrijednosti