Skip links

Znamo da je danas teško pronaći pravu agenciju.
Vjerujemo da su naše vrijednosti jedan od razloga
zašto uspješni međunarodni brendovi biraju 
COBE.

Bok!

Najdraži način za zasnivanje partnerstva nam je svakako upoznavanje uživo. Uz kavu, udoban kauč i sat ili dva vašeg vremena, najbolji je način da se upoznamo s vašim projektom. Sastanak završavamo s dogovorom i prijedlozima za nastavak suradnje.

Vjerujte intuiciji

Prije nego što krenemo razgovarati o rješenjima i krenemo u produkciju, potrebno je dobro razumjeti vaš problem. Želimo se uvjeriti da smo sve dobro shvatili i da krećemo u pravom smjeru. Početno istraživanje, izlazak na teren ili radionica za klijenta najčešći su načini kako dolazimo do potrebnih informacija. Na taj način u početku ulažemo dodatno vrijeme ali štedimo brojne sate (i vaš novac) u drugim fazama projekta.

Produkcija

Kao što naziv sam kaže, treća faza je produkcija. Nakon što smo razjasnili sve, postavljamo jasne ciljeve i uvjeravamo se da su klijent i naš tim složni i spremni. Tad krećemo raditi ono što smo se dogovorili – i malo više. A kad radimo, radimo agilno i u malim intervalima kako bi klijent mogao davati svoj feedback kroz cijeli projekt. Tako smo sigurni da je finalni proizvod baš ono što klijent želi i treba.

Evaluacija

Radi li? Teško pitanje koje se agencije često boje postaviti jer se boje odgovora. Mi se ne bojimo. Uspjeh proizlazi samo nakon kontinuiranog preispitivanja i provjeravanja što radi, a što ne. Mi imamo hrabrosti biti iskreni prema sebi i klijentu i spremni smo promijeniti našu taktiku, ako je to ono što je potrebno za postići željene rezultate.

Iteracija

Najbolje odluke donose se na temelju istraživanja i propitkivanja. Zato dobar proces mora neprestano žonglirati između strateške evaluacije i produkcije. To se zove agilni proces – i potpuno je suprotan linearnom, waterfall pristupu…

Ipak, sve je to nemoguće bez ljudi koji stoje iza svake linije koda.

Upoznaj naš tim.